header

Communicatie: Bent u in staat relaties te binden en nieuwe te vinden?

De wereld om ons heen verandert. En dat heeft effect op het gedrag van mensen en op de vraag in uw markt. Heeft u nog verbinding met uw klanten en relaties?
Technologie gaat ons leven steeds meer beheersen, productieprocessen worden steeds slimmer en sneller, distributiekanalen worden korter en de kwaliteitsnorm veranderd: wat gisteren goed was, moet vandaag beter en is overmorgen al weer achterhaald. Hoe gaat u om met deze veranderingen? Waarin gaat u het verschil maken?
Al deze veranderingen hebben invloed op uw organisatie, uw marketing en uw communicatie.
Houdt u krampachtig vast aan wat u hebt? Of gaat u mee met deze tijd? Om te overleven moet u wel meegaan. Maar zie het als een uitdaging, want er zijn altijd en overal nieuwe kansen. Cruciale vragen voor u zijn o.a.:

Commotion helpt u als bedrijf, organisatie of als zelfstandig ondernemer vooruit in een tijd waarin alles verandert. Want niet veranderen betekent stilstand en dus achteruitgang.


Mensen zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Alles draait uiteindelijk om mensen. En daar ligt een enorme uitdaging. Want mensen zijn uniek en tegelijkertijd ook zo universeel. Zo wezenlijk als individu zijn ze ook kenmerkend voor haar soort. Soms gedreven door basale behoeften, dan weer handelend naar culturele waarden. Meestal geleid door intrinsieke motieven, maar ook beïnvloedbaar door maatschappelijke trends. Ervaren door het verleden, handelend voor de toekomst. Wie is die mens? Wat beweegt die mens? Is deze mens te verleiden… tot communicatie.


Accepteer wat je niet kunt veranderen, verander wat je niet kunt accepteren.

Wilt u uw communicatie effectiever inzetten en het verschil maken met creatieve oplossingen in marketing en communicatie, om klanten te vinden en relaties te binden? Bel 06-55795071 voor een afspraak of mail ons.Uit onze portfolio: Van Lienden & Kooistra Accountants - Communicatieconcept en corporate identity

Kies voor creatieve oplossingen in marketing en communicatie en bel
0342-425599 of mail

Bent u in staat relaties te binden en nieuwe te vinden?